Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

26 maart 09:30 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 09:30 on dinsdag, repeating until 2 juli 2019

Speciaal voor kwetsbare ouderen die zo lang mogelijk fit en vitaal willen blijven en voor mensen die vanuit een revalidatietraject terugkeren, hebben we nu wekelijks op dinsdagochtend een aangepast programma.
Vanaf 1 oktober 2018 zullen er ook bewegingsagogen van het Deventer Ziekenhuis aanwezig zijn voor begeleiding en advies.

    Dinsdag*
    10.00 – 12.00 uur    Aangepast Banenzwemmen
    10.15 – 10.45 uur    Zwemfit (binnen)
    11.00 – 11.30 uur    Beweegfit (buiten)
    09.30 – 12.00 uur    De Huiskamer


Aangepast Banenzwemmen

Wilt u fysiek sterker worden en uw conditie verbeteren, maar sluiten uw vaardigheden niet aan bij het reguliere banenzwemmen? Geen zorgen! Op dinsdagochtend kunt u tijdens Aangepast Banenzwemmen onder begeleiding over de breedte van het binnenbad uw baantjes trekken.

Zwemfit
Met behulp van materialen worden er in het water oefeningen gedaan. Met deze beweegles van 30 minuten kunt u werken aan uw conditie en vitaliteit. Er zijn (rol)stoelen, rollators en een tillift aanwezig.

Beweegfit
Buiten rondom het Borgelerbad wordt op een laagdrempelige manier en low-impact bewogen met veel variatie in oefeningen. Er wordt gewerkt aan balans, stabiliteit en coördinatie.

De Huiskamer
In de restaurette onder het genot van een kop koffie/thee, kunnen mensen elkaar ontmoeten, deel uitmaken van een sociale activiteit. Deze ontmoeting wordt ondersteund met faciliteiten als gezelschapsspelletjes en waar mogelijk andere activiteiten.

*Let op: tijdens schoolvakanties en op feestdagen komen deze activiteiten te vervallen.