Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

12 november 2019 10:00 - 11:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Speciaal voor kwetsbare ouderen die zo lang mogelijk fit en vitaal willen blijven en voor mensen die vanuit een revalidatietraject terugkeren, hebben we nu wekelijks op dinsdagochtend een aangepast programma. Tijdens deze activiteiten is er een inlooptrap aanwezig. Er zijn tevens bewegingsagogen van het Deventer Ziekenhuis voor begeleiding en advies.

    Dinsdag*
    10.00 – 11.00 uur   Aangepast Banenzwemmen
    10.00 – 10.30 uur   Zwemfit inclusief koffie en thee in ‘De Huiskamer’
    10.30 – 11.00 uur   Zwemfit inclusief koffie en thee in ‘De Huiskamer’


Aangepast Banenzwemmen

Wilt u fysiek sterker worden en uw conditie verbeteren, maar sluiten uw vaardigheden niet aan bij het reguliere banenzwemmen? Geen zorgen! Op dinsdagochtend kunt u tijdens Aangepast Banenzwemmen onder begeleiding over de breedte van het binnenbad uw baantjes trekken.

Zwemfit
Met behulp van materialen worden er in het water oefeningen gedaan. Met deze beweegles van 30 minuten kunt u werken aan uw conditie en vitaliteit. U kunt meedoen met de les van 10.00 of 10.30 uur. Er zijn (rol)stoelen, rollators en een tillift aanwezig. Mogelijkheid voor koffie en thee drinken in de restaurette is een onderdeel van Zwemfit, ook wel ‘De Huiskamer’ genoemd.

*Let op: tijdens schoolvakanties gaan Aangepast Banenzwemmen en Zwemfit wel door, maar de tijden kunnen wijzigen. Op feestdagen komt het wel te vervallen: 24 december (Kerstavond), 31 december (Oudejaarsavond) en 5 mei (Bevrijdingsdag).