Deventer, 2 juli 2015, nummer 37

ZOMER BIJ DE SCHEG EN HET BORGELERBAD IN DEVENTER
De Scheg en het Borgelerbad vieren de zomervakantie

DEVENTER – Dit weekend begint de zomervakantie voor het basis- en voortgezet onderwijs in de regio Noord. Sport- en Belevingscentrum De Scheg en het Borgelerbad in Deventer zijn van zaterdag 4 juli tot en met zondag 23 augustus 2015 dagelijks geopend. Tijdens de tropische hitte bieden het speelparadijs van De Scheg en de buitenbaden van het Borgelerbad een verkoelend dagje uit.

Verkoeling in het speelparadijs

Het speelparadijs van De Scheg is overdekt en hierdoor is de kans op verbranden nihil. Met de hitte biedt de 23 meter lange buikschuifbaan extra verkoeling voor spelende kinderen, ook is er een skelterbaan, boarding voetbal, peuterplein, hindernisbaan en meer. Daarnaast worden deze zomer diverse (water)activiteiten georganiseerd. Voor volwassenen is er een ruim horecaterras met gratis WIFI en uitzicht op het peuterplein. Bezoekers die deze zomer komen zwemmen in het zwemparadijs van De Scheg kunnen gratis gebruikmaken van het aangrenzende speelparadijs. Een compleet en verfrissend dagje uit voor het hele gezin!

Langere openingstijden Borgelerbad

De buitenbaden van het Borgelerbad bieden de gehele zomer volop zwemplezier. Met diverse buitenbaden, familieglijbaan, grote zonneweide, airtrampoline, korfbalveld, beachvolleybalveld, horeca en gratis parkeergelegenheid is er voor iedereen vakantieplezier. Donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli 2015 zijn de buitenbaden van het Borgelerbad extra lang open tot 21.00 uur. Houd de website van het Borgelerbad in de gaten voor de actuele openingstijden: www.borgelerbad.nl

—- EINDE BERICHT —-