visschedijkSportbedrijf Deventer kiest Visschedijk als nieuwe partner voor de schoonmaak-werkzaamheden. Beide partijen passen goed bij elkaar omdat de gastbeleving voorop staat. De dienstverlening van Sportbedrijf Deventer is erop gebaseerd sportieve gasten aan zich te binden. Een schone en frisse beleving in de ogen van de bezoekers speelt hierbij een grote rol. Visschedijk is hiervoor de juiste partij.

Aschwin Lankwarden, directeur van Sportbedrijf Deventer: “Binnen Sportbedrijf Deventer staat de gast centraal. In al onze producten en diensten denken wij vanuit deze visie. Wij zochten dan ook een partner met eenzelfde gedachtegang. Na een eerste kennismaking is het snel gegaan tussen Sportbedrijf Deventer en Visschedijk.

Het was al vrij snel duidelijk dat samenwerken veel voordelen op zou leveren omdat zij in staat zijn verder te denken dan alleen schoonmaken, denk hierbij aan ongediertebestrijding en materiaalreiniging. Tevens heeft Visschedijk als maatschappelijk doel mensen uit de participatiewet een vak te leren en werk te bieden. Deze betrokkenheid op Social Return On Investment was een van Visschedijks sterkste troeven.“

Hilco Kok, directeur Visschedijk: “Onze klanten willen zich optimaal kunnen concentreren op hun core business en verwachten van ons kwaliteitsvolle diensten die tegemoet komen aan hun behoeften en vereisten. Deze service op maat leveren we uiteraard met de nodige aandacht van het welzijn van onze medewerkers.

Visschedijk ziet kans voor Sportbedrijf Deventer om werkzaamheden uit te laten voeren door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en bewijst daarmee een bijdrage te leveren aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Kortom, we zijn een ambitieuze en vooruitstrevende dienstverlener die gelooft dat we door samenwerking met Sportbedrijf Deventer onze kernwaarden nog beter kunnen uitdragen en onze doelen kunnen realiseren.”