De inschrijving voor de Zwem4daagse in het Borgelerbad is geopend. De 48ste editie vindt plaats van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli 2017 in het binnenbad en de buitenbaden van het Borgelerbad. Vijf dagen zwemplezier voor jong en oud!

Tijdens de Zwem4daagse kan er van maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 19.00 en vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur in het binnenbad en de buitenbaden van het Borgelerbad worden gezwommen. Deelnemers gaan op maandag of dinsdag van start en zwemmen vier dagen. Kinderen tot en met 12 jaar dienen in het bezit te zijn van een AB-diploma en zwemmen 250 meter per dag. Volwassenen zwemmen 500 meter per dag.

Samenwerking met Stichting Brandwondencentrum

Deze editie van de Zwem4daagse staat in het teken van “Aquatraining voor mensen met brandwonden”. Revalideren met brandwonden is extreem pijnlijk. In het water revalideren is minder zwaar. Patiënten herstellen zo sneller en kunnen hun leven weer eerder oppakken. Tijdens de Zwem4daagse kunnen bezoekers een donatie doen voor Stichting Brandwondencentrum.

Ontbijtbuffet voor vroege vogels

Dagelijks is het mogelijk om van 07.00 tot 09.00 uur – tegen betaling – gebruik te maken van een ontbijtbuffet. Voor de echte vroege vogels! Daarnaast is het mogelijk om er een barbecue arrangement bij te reserveren voor na het zwemmen tegen betaling van €4,95. Dit arrangement moet van te voren worden aangeschaft. Op vrijdag 21 juli tijdens de afsluiting van de Zwem4daagse zal er een barbecue bij het Borgelerbad staan voor gasten die een arrangement hebben besteld.

Inschrijven en kosten

Inschrijven voor de Zwem4daagse kan via www.zwem4daagse.nl. Dit is tevens mogelijk bij de receptie van De Scheg en het Borgelerbad. Inschrijven tijdens de voorverkoop kan tot en met 3 juli 2017 en kost €8,30. In de reguliere verkoop vanaf 4 juli kost deelname €9,70. Als u als toeschouwer aanwezig wilt zijn, kost de entree € 2,45.

Activiteiten

Gedurende de Zwem4daagse worden er allerlei kinderactiviteiten georganiseerd. Op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00. Op deze dagen zijn er extra activiteiten. Zo zijn De Reddingsbrigade, De Jeugdbrandweer, NoBaToWa, Create Dance en de Magische Prinsessen aanwezig. Dagelijks zal de traditionele glijbanenrace worden georganiseerd om 15.30 uur! Op de woensdag en vrijdagmiddag krijgen wij een speciale kindervriend te gast.