GESLAAGDE EERSTE EDITIE ‘DE SCHEG OPEN DARTTOERNOOI’
De basis voor een terugkerend darttoernooi in Deventer is gelegd 

DEVENTER – Zondag 1 november 2015 heeft de eerste editie van het ‘De Scheg Open Darttoernooi’ plaatsgevonden bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg. Met mastercaller Ray Martin, een clinic van Co Stompé en deelname van 237 darters met onder andere internationaal darter Michel van der Horst uit Deventer trapte De Scheg haar eerste editie van dit toernooi af.

De organisatie is blij met de grote belangstelling en hoge deelnemersaantallen van het eerste darttoernooi. Het darttoernooi vond plaats in de sporthal van De Scheg in Deventer. De organisatie ziet de eerste editie als de basis voor een terugkerend dartevenement in Deventer.

Podiumplaatsen
Het darttoernooi werd bij de heren gewonnen door Vincent Kamphuis. Kamphuis werd opgevolgd door Danny Blom met een tweede plek en een gedeelde derde plaats ging naar Tim Middelbos en Michel van der Horst. Bij de dames was het podium voor Aileen de Graaf (nummer 1) en Sharon Prins (nummer 2), een gedeelde derde plaats ging naar Melissa Landkroon en Dominika Kopsakova. Bij de junioren was de top 3 positie voor Wesley Hurrebrink, Tim Welgraven en Wes van Dijk. Cheyenne Reijers ging met de titel junioren meisjes naar huis, opgevolgd door Melissa van de Velde en Julia Sengers. Dani te Pas, Sam Groot Roessink en Dylano van Zanten vielen in de categorie aspiranten in de prijzen.

De organisatie feliciteert de winnaars en bedankt alle darters voor hun deelname!