FAKKELSCHAATSEN OP KUNSTIJSBAAN DE SCHEG

DEVENTER – Prachtige fakkels verlichten op vrijdagavond 11 en 18 december 2015 de kunstijsbaan van Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer tot een romantisch decor. Schaatsers die een gezellige en sfeervolle avond willen beleven zijn van 20.00 tot 22.15 uur van harte welkom tijdens het Fakkelschaatsen!

Schaatsers kunnen op vrijdagavond 11 december 2015 genieten van de bijzondere klanken van de Midwinterhoorn. Een eeuwenoude traditie verzorgt door vier Midwinterhoornblazers uit Enter. Op vrijdagavond 18 december 2015 zorgt het Koor Palet uit Luttenberg voor de muzikale ondersteuning. Voor iedereen is er glühwein, chocolademelk en iets lekkers om even op te warmen. Fakkelschaatsen is een uniek evenement vlak voor de Kerstdagen dat een bezoek meer dan waard is.

Tijdens de feestelijke decembermaand is kunstijsbaan De Scheg omgetoverd tot een winters tafereel met sfeerlichtjes, kerstbomen, vuurkorven, gezellige muziek en veel ijspret voor het hele gezin. Op het programma staan diverse winterse activiteiten, waaronder het Fakkelschaatsen.

Meer informatie: www.descheg.nl