In Deventer leren kinderen sinds september zwemmen volgens de nieuwste zwemlesmethode SuperSpetters. Hierdoor halen zij in één jaar het KNZB zwemdiploma, dat gelijk staat aan diploma C. Ervaar zelf hoe leuk deze lessen zijn op 25 juni tijdens de SuperSpettersDag.

Kom naar de SuperSpettersDag
Op de SuperSpettersDag op zondag 25 juni kunt u in De Scheg kennismaken met SuperSpetters. zwemlessen. Ouders en kinderen kunnen meedoen met een kennismakingsles. Deze lessen zijn om 10.30 en 11.10 uur. Coördinator Zwemlessen Yvonne Versteeg vertelt: “We laten dan zien dat je spelenderwijs en met plezier veel meer leert. Denk hierbij aan drijfoefeningen met ballen en buizen.”

Meekijken met demonstratielessen
De SuperSpettersDag duurt van 09.45 uur tot 15.00 uur. De demonstratielessen zijn om 10.15 en 10.50 uur. Hierin kunnen ouders en kinderen naar een SuperSpetterles kijken me kinderen die halverwege het traject zijn. Daarbij leggen de instructeurs uit waarom zij zo enthousiast zijn over SuperSpetters. Een selfie maken met de liefste badjuf en de leukste en coolste badmeester? Dat kan!

Zwemlesmethode SuperSpetters
Na een spetterend begin om uw kind watervrij te maken, leert een vaste zweminstructeur uw kind als eerste de borst- en rugcrawl aan. De kinderen leren de slagen veel sneller. Daarnaast staan de zwemlessen in het teken van leuke survivalelementen. Ieder kind krijgt een eigen zwemboek met motivatiestickers. Leuk voor uw kind en handig voor ouders en verzorgers om de ontwikkeling te volgen!

Ouders en verzorgers zijn welkom bij de zwemles zodat u direct de vooruitgang kunt zien. Aan het einde van het SuperSpetters zwemlestraject ontvangt ieder kind één KNZB-diploma. Dit is vergelijkbaar met het C-diploma. Dit houdt in dat ieder kind in één keer afzwemt tijdens een groot zwemfeest.

Meer informatie over de SuperSpettersDag via de websites www.borgelerbad.nl en www.descheg.nl.