DE SCHEG LUIDT KERSTVAKANTIE IN MET GRATIS SCHAATSMIDDAG

DEVENTER – Sport- en Belevingscentrum De Scheg staat van vrijdag 18 december tot en met zondag 3 januari volop in het teken van de kerstvakantie. De kunstijsbaan en het zwemparadijs zijn omgetoverd in winterse sferen met fakkels, lichtjes, kerstbomen en gezellige muziek. Speciaal ter gelegenheid van de start van de kerstvakantie biedt De Scheg gratis entree op zaterdag 19 december.

Tijdens de kerstvakantie organiseert De Scheg diverse activiteiten op de kunstijsbaan en in het zwemparadijs. In het verlengde van Deventer op Stelten brengt een Kerstman op Stelten een bezoek aan de kunstijsbaan. Daarnaast kunnen kinderen iedere dag Marshmallows roosteren en rondom oudejaarsdag staan de oliebollen klaar.

Gratis schaatsmiddag
Om de vakantie op een speciale manier in te luiden organiseert De Scheg op zaterdag 19 december een gratis schaatsmiddag. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom op de kunstijsbaan. Om deze dag extra bijzonder te maken is er om 14.30 uur een speciale onthulling. De Scheg laat zich nog niet uit over de inhoud van deze onthulling.

Vakantiecursus schaatsen
Schaatsschool De Scheg biedt de mogelijkheid om in de kerstvakantie de technieken van het schaatsen onder de knie te krijgen. In de kerstvakantie worden 5 schaatslessen aangeboden voor het hele gezin. Helaas voorzien de weergoden Deventer nog niet van natuurijs, maar het ijs van kunstijsbaan De Scheg is gelukkig het hele schaatsseizoen dik genoeg!

Voor meer informatie over de kerstvakantie ga naar www.descheg.nl/kerstvakantie