Deventer, 1 september 2015, nummer 44

AFTRAP DISCOZWEMSEIZOEN DE SCHEG MET OPTREDEN VAN MYLÈNE & ROSANNE

Iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur Discozwemmen in De Scheg

DEVENTER – Van september tot en met april wordt het zwemparadijs van Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur omgetoverd tot een disco in het water. Dit jaar trapt het zwemparadijs af met een optreden van de winnaressen van het Junior Songfestival, de artiestentweeling Mylène & Rosanne.

Discozwemmen is iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur bij De Scheg te beleven. Daarnaast is er iedere laatste vrijdag van de maand een live-DJ aanwezig en één keer per maand wordt er tijdens het Discozwemmen een extra activiteit georganiseerd. Mylène & Rosanne verzorgen op vrijdagavond 4 september 2015 de aftrap van het nieuwe seizoen Discozwemmen en treden om 20.00 uur op in zwemparadijs De Scheg. Het duo heeft met het eigen liedje ‘Double Me’ het Junior Songfestival 2013 gewonnen en Nederland vertegenwoordigd in Kiev tijdens de Eurovisie Junior Songcontest 2013. Met ruim drie miljoen views op YouTube en 45 weken in de Kids Top 20 voor Me & My Selfie is het mogelijkerwijs de bekendste artiestentweeling van Nederland.

Naast het optreden van Mylène & Rosanne is het mogelijk om een buitengewoon spannende Selfie te maken met een reptiel van PretMetRep. De reptielen zijn vrijdagavond 4 september 2015 vanaf 19.00 uur te bewonderen in de centrale hal van De Scheg. Iedereen kan de reptielen komen bewonderen, ook wanneer er geen bezoek aan het Discozwemmen wordt gebracht.

Voor meer informatie www.descheg.nl.