Ben jij het nieuwe gezicht van Sport in Deventer? #vlogger
Ter promotie van Sport in Deventer gaan wij vlogs uitbrengen. Sport in Deventer zet sporten en bewegen in om inwoners mee te laten doen in de samenleving. Hierbij willen we aansluiten op de leef- en belevingswereld van gasten door een passend sport- en beweegaanbod te creëren ondersteuning te bieden.

Wie zoeken we?
Wij zoeken twee jonge en ambitieuze vloggers die met ons creatieve team één keer in de 3 weken een nieuwe sport uitproberen in de gemeente Deventer.
Je staat graag voor de camera en gaat een sportieve uitdaging niet uit de weg. Zo laat jij Deventenaren zien welke leuke, verrassende en spannende sporten er zijn!

Jij staat voor de camera en wij doen de rest! Hoe gaaf is dat?!

Wat moet je doen?
Ben jij de nieuwe sportieve vlogger? Maak dan een vlog over een sport die je nog niet eerder hebt beoefend, leer ons iets over de sport, laat zien waarom de sport leuk is en voer de sport uit voor de camera. Dit alles in maximaal twee minuten.

Stuur je vlog uiterlijk maandag 11 februari 2019 in via een privébericht op Facebook of mail naar marcom@sportbedrijfdeventer.nl.

Vergoeding
Hier staat een gepaste vrijwilligersvergoeding tegenover. Tevens bieden we ook een abonnement in De Scheg aan om vrij te schaatsen en te zwemmen.