35e van Zuuk jaarwisselingtoernooi in Deventer, finales jaarwisselingtoernooi 2015/2016

Deventer – op zaterdag 2 januari 2016 zijn van 14:00 tot 22:00 uur de finales van het van Zuuk jaarwisselingtoernooi gespeeld. Alle poule winnaars en de nummers 2 van de senioren heren, A- jeugd, B- jeugd en C- jeugd speelden de finales. Tevens speelden de senioren vrouwen hun poulewedstrijden.

In de finale voor de jongens uit de C- jeugd speelde SV Cupa/Wilp tegen SV Colmschate. Uiteindelijk kwam er een stand van 3-0 op het scorebord te staan in het voordeel van SV Cupa/Wilp.
Bij de meisjes C- jeugd bleek Koninklijke UD met 2 tegen 0 te sterk te zijn voor SV Colmschate.

Na een zenuwslopende wedstrijd werd ook de winnaar van de jongens B- jeugd bekend.
Hierin stonden SV Schalkhaar en SV Colmschate tegenover elkaar. Na een 2-2 eindstand bleek SV Schalkhaar de sterkste te zijn na het nemen van penalty’s. Bij de meisjes uit de B- jeugd stonden SV Colmschate en FC RDC tegen over elkaar in de finale. Ook hier moesten er penalty’s aan te pas komen om de winnaar te bepalen. SV Colmschate bleef het koelste en won de penaltyserie na eerder de wedstrijd met 1-1 te hebben afgesloten.

Het sterk ingeschatte VV Diepenveen stond in de finale voor de A- jeugd tegenover (alweer) een team van SV Colmschate Na 15 minuten vol passie en strijd werd de winnaar van de A- jeugd bekend. De winnaar is SV Colmschate geworden na de finale met 1 tegen 0 gewonnen te hebben.

Nadat de jeugdteams hun finale wedstrijden gespeeld hadden was het de tijd voor de senioren. De vrouwen speelde hun poulewedstrijden en na elk drie wedstrijden bleken de vrouwen van FC RDC dit jaar de sterkste te zijn.

Het slotakkoord bleek voor de heren van SV Turkse kracht te zijn nadat zij de finalepoule wisten te winnen door in twee van de drie wedstrijden te zegevieren. Hiermee werd Koninklijke UD op onderling resultaat verslagen en sleepten de mannen van SV Turkse Kracht de felbegeerde Piet Peet wisselbokaal binnen!

Voor uitslagen en meer informatie surf naar:
www.deventervoetbal.nl
www.sportbedrijfdeventer.nl/jwt