Zwemlessen volgen met SuperSpetters

Samen plezier maken, samen spetteren en binnen één jaar het KNZB diploma voor zwemles behalen dat gelijk is aan C! Doe mee met de zwemlesmethode SuperSpetters in Deventer. Hiermee leert uw kind in onze zwemlessen veilig, snel en vooral op een leuke manier zwemmen. De adviesleeftijd is vanaf 5 jaar, echter kan en mag uw kind ook vanaf het 4e levensjaar bij ons starten. Houd u er als ouder in dat geval rekening mee dat hij/zij langer over het zwemtraject kan doen. We starten het hele jaar door als er een groepje gevormd kan worden op de dag/tijd die de voorkeur van de ouders heeft. Wij bieden u hierin de keuze voor SuperSpetters Basis of SuperSpetters Intensief. Hieronder staat dit uitgelegd.

SuperSpetters leert kinderen sneller zwemmen, maar bovenal met meer plezier. Als aanbieder van zwemlessen is Sportbedrijf Deventer, en daarmee de Scheg en het Borgelerbad, altijd bezig met kwaliteitsverbetering en met de wensen van de ouders.

Seizoensoverzicht 2016-2017

Bij De Scheg of Het Borgelerbad kunnen kinderen leren zwemmen volgens de SuperSpetters methode. Het Sportbedrijf Deventer biedt de volgende keuzes:

SuperSpetters Basis

Binnen het traject SuperSpetters Basis volgt uw kind 1x per week een zwemles van 45 minuten. De gemiddelde tijd die nodig is om het diploma te behalen is 20 lesmaanden.

SuperSpetters Intensief

Denkt u dat uw kind het zwemmen in een kortere periode onder de knie kan krijgen? Dan is SuperSpetters Intensief een goede keuze. Uw kind volgt 1x per week een zwemles van 90 minuten. De gemiddelde tijd die nodig is om het diploma te behalen is 10 lesmaanden.

LESTIJDEN

Dag  De Scheg Borgelerbad
Zaterdag 08.30 – 11.30 uur 08.30 – 11.30 uur
Zondag 09.00 – 10.00 uur Geen zwemlessen
Maandag 15.30 – 17.30 uur Geen zwemlessen
Dinsdag 15.30 – 17.30 uur 15.30 – 17.30 uur
Woensdag 13.15 – 15.30 uur 13.15 – 17.30 uur
Donderdag 15.30 – 17.30 uur 15.30 – 17.30 uur
Vrijdag 13.15 – 17.30 uur 13.15 – 17.30 uur

De lestijden variëren binnen bovengenoemde tijdsvakken.

TARIEVEN

SUPERSPETTERS BASIS

Les per week  45 minuten
Lesduur  20 maanden (gemiddeld)
Prijs per les (weekdagen)  € 11,20*
Prijs per les (weekend)  € 12,35*
Inschrijfgeld  € 19,95
Diplomageld  € 19,95

*Betaling per maand voor het aantal lessen dat in de kalendermaand wordt gegeven.

SUPERSPETTERS INTENSIEF

Les per week  90 minuten
Lesduur  10 maanden (gemiddeld)
Prijs per les (weekdagen)  € 22,40*
Prijs per les (weekend)  € 24,70*
Inschrijfgeld  € 19,95
Diplomageld  € 19,95

*Betaling per maand voor het aantal lessen dat in de kalendermaand wordt gegeven.

TOTAALPAKKET BASIS OF INTENSIEF

Prijs (weekdagen) €850,00
Prijs (weekend) €935,00

Het totaalpakket is inclusief alle lessen, inschrijf- en diplomageld. Het totaalpakket kan in twee termijnen worden betaald.

Persoonlijke afstemming met ouders

Zwemlessen volgen in Deventer met de nieuwe methode SuperSpetters betekent meer persoonlijke aandacht voor uw kind.

Zwemlessen volgen in Deventer met de nieuwe methode SuperSpetters betekent meer persoonlijke aandacht voor uw kind.

Het grootste verschil met de ABC-methode zit in de volgorde van de aangeleerde zwemslagen en in het diploma. In groepen van gemiddeld 8 kinderen leert de vaste zweminstructeur als eerste de borst- en rugcrawl aan, omdat kinderen deze slagen veel sneller beheersen wat het leren makkelijker en leuker maakt.

Daarnaast bevatten de lessen ook survivalelementen en materialen die kinderen erg leuk vinden. De kinderen krijgen een eigen zwemboek met een sticker motiveringssysteem. Leuk voor kinderen en handig voor ouders die hierin goed de ontwikkeling van hun kind kunnen volgen. Uiteraard zien zij de vooruitgang ook direct vanaf de oudertribune en is er veel persoonlijke afstemming met ouders.

De kinderen sluiten deze lesmethode af met één diploma, vergelijkbaar met het eindniveau van het C-diploma. Met één keer in de week zwemles kan een kind in één jaar het KNZB zwemdiploma behalen (dit is mogelijk wanneer uw kind les krijgt in de SuperSpetters Intensief methode). Het voordeel hiervan is dat er tussentijds geen uitstapmomenten zijn, waardoor uiteindelijk meer kinderen zwemveilig zijn. Omdat het kind maar één zwemdiploma krijgt, kan hij of zij in één keer afzwemmen. Dit wordt uiteraard met een spetterend afzwemfeest afgesloten!

Gezinspas: met het hele gezin voordelig zwemmen!

Meld uw kind aan voor SuperSpetters en kies ook meteen voor de Gezinspas. Hiermee kunt u met het hele gezin voor €10,- per maand recreatief zwemmen in de Scheg én het Borgelerbad. De Gezinspas gaat in als uw kind is begonnen met de zwemles en loopt t/m de maand van het afzwemmen. Ideaal om samen tijd door te brengen of uw kind gewend te laten raken aan het water. Download het aanvraagformulier voor de Gezinspas hier, print deze uit en lever deze ingevuld in bij onze receptie. Hierop gelden onze Algemene Voorwaarden.

Meer informatie

Heb je niet de juiste informatie gevonden? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag meer informatie over SuperSpetters   of ga naar de website van SuperSpetters.

Bekijk de tarieven en zwemlestijden hier.

Meld uw kind hier aan voor SuperSpetters zwemlessen in Deventer: