levend tafelvoetbal scheg ek

Interactief en hilarisch: probeer levend tafelvoetbal!

Deventer is dit jaar één van de speelsteden tijdens het EK Voetbal voor Vrouwen. Zestien teams, waaronder de OranjeLeeuwinnen, komen van 16 juli tot en met 6 augustus in actie op het UEFA Women’s EURO 2017. Het is voor het eerst dat het EK Vrouwenvoetbal in Nederland wordt gehouden.

Kies jouw EK-arrangement

Voor onze prachtige Hanzestad Deventer is dit een unieke kans om een extra, sportieve boost aan de stad te geven. Als Sport- en Belevingscentrum De Scheg zijn wij heel trots dat deze wedstrijden in Deventer plaatsvinden. Dit is voor ons de aanleiding speciale arrangementen in het kader van het EK Vrouwenvoetbal aan te bieden. Uiteraard zijn deze arrangementen VOOR IEDEREEN geschikt. Daag je vrienden, collega’s of familie uit voor een oranje getint uitje!

Bekijk hier onze EK-arrangementen: van levend tafelvoetbal tot karten met je team of collega’s!

Kinderfeest EK-arrangementen
Teamuitje EK-arrangement
Exclusieve EK-arrangementen

Uiteraard is het ook mogelijk deze arrangementen te combineren met een van onze overige arrangementen, zoals vergaderen, Drift Karten etc.. Voor vragen of reserveringen, neem contact op met onze afdeling Sales via telefoonnummer 0570-659745 of mail naar sales@sportbedrijfdeventer.nl. Meer informatie over de wedstrijden en de meiden- en vrouwenvoetbalverenigingen vind je hier.

 

Reserveringsformulier Teamuitje De Scheg

  • Reserveringsformulier Teamuitje De Scheg à € 9,95 p.p.


  • :

  • (voorkeur)
    :  • € 1.00 p.p. komt ten goede van de clubkas van jouw vereniging.